Oldalak

2012. november 1., csütörtök

Emlékezzünk...

Ma van mindenszentek napja és ez az a nap mikor elhunyt rokonaink, barátaink kapják a figyelmet...Igen, már biztos sokan mondtátok, hogy igazságtalan az élet, hisz egy olyan valakit vett el tőletek, aki különleges helyet foglalt el a szívetekben, és megfosztotta az életét, mert ő jó ember, és miért ők mennek el hamar. De mindennek meg van az oka... ez volt az ő sorsunk, mert semmi sem történik véletlenül, meg van mindennek az oka. De ha törődtetek vele, és kimutattátok iránta a szereteteket, akkor biztosak lehettek, hogy már nem hiába került e Földre, és nem hiába távozott a túlvilágra. Lehet, hogy ezután nehéz lesz minden és képtelenek vagytonk elfogadni azt, ami történt, de kötelességünk tovább élni, mert ők is ezt szeretnék, hogy ameddig még a Földön vagyunk, addig használjuk ki minden egyes percét, mert az élet nem vár senkire, megy tovább akár akarjuk akár nem.
Ha már távozott szerettünk mi már csak annyit tehetünk, hogy egy életre emlékezünk rá a szívünkben és azokra a pillanatokra gondolunk, amit vele töltöttünk és amikor mosolyogni láttuk és szemében megjelent a boldogság fénye, mert az az egyetlen dolog, amit nem vehetnek el tőlünk... AZ EMLÉKÜNKET...! Emiatt vagyunk mi igazán gazdagok, hisz ami igazán számít azt megfizetni képtelenség!
Tehát ma boldogsággal emlékezzetek szeretteitekre, gondoljatok a vele töltött vidám percekre, mert biztos nem szeretnék, hogy miattuk sírjatok..!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése