Oldalak

2013. június 28., péntek

Szerelem

Ti elgondolkodtatok már azon, hogy mi is igazából a szerelem? Nálam egy nap sem telik el úgy, hogy ne jutna ez eszembe, annyira foglalkoztat ez a téma. Lehet azért, mert a szerelem az az egyik olyan lényegesebb dolog, ami nélkül szerintem nem tudunk létezni. Hiszen ez által születnek a legszebb pillanatok, emlékek és ami még ezeknél is szebb, ha a szerelem gyümölcse egy kis csöppség lesz.!
Szerelem! Még is mi lehet? Boldogság, szomorúság, fájdalom, öröm... még sok mindent felsorolhatnék, hogy mit is szokott okozni nekünk. De akármilyen fájdalmas is legyen, szükségünk van rá, mert enélkül létezni nem tudnánk. Hisz csak így tudhatjuk meg, hogy milyen is valójában az élet. És ha szerelmi csalódásod van?! Akármilyen nehéz is, de el kell fogadnunk, mert ezáltal is csak erősödünk. Sok keserűséget okoz nekünk,de ugyanakkor szép pillanatokkal halmoz el minket, amik az emlékeinkben örökké élnek. Megtanulhatjuk, hogy milyen érzés igazán szeretni valakit, hogy milyen érzés az, amikor csak Ő képes minket mosolyra deríteni, hogy akár az életünket is feláldoznánk csak is azért, hogy éledben maradjon. Mert ha valaki tényleg szeret egy illetőt, akkor Ő sokkal fontosabbá válik számára, mint saját maga, bármit megtenne érte.
Szerintem a szerelmet pontosan nem lehet meghatározni, mert ez mindenkinek mást jelent. Van akinek a szenvedélyt, a nyugalmat, kalandot, békességet, stb, jelenti., másnak pedig a lekötés gondolatát.
Van, hogy a szerelem megerősít vagy pedig padlóra küld, de akárhogy is legyen, az életet elképzelni nélküle egyszerűen lehetetlen, mert hozzánk tartozik és szükségünk van rá...!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése