Oldalak

2013. július 2., kedd

A tökéletlenség gyönyörű!

Elgondolkodtatok már azon, hogy vajon hányan lehetnek szerelmesek belénk, és mi még csak észre sem vesszük őket, mert valaki olyanért rajongunk, aki még csak észre sem vesz minket. Igen, sajnos mindenki beleesik ebbe a hibába, hogy rossz emberrel akar boldog lenni. Pedig, ha kinyitnánk a szemünket biztos észre vennénk, hogy van egy olyan srác, aki nem csak azért szeret minket, mert tökéletes a sminkünk és a legdivatosabb ruhákban járkálunk. Nem! Biztos vagyok benne, hogy létezik a Földön egy olyan személy, aki tényleg azért szeret minket, amik vagyunk, és nem a külsőségekre megy, mert ami igazán fontos az a belsőnk, hisz még egy gyémántnál is többet ér.
A szép dolgok a szemnek mindig láthatatlanok és talán épp ez az, ami csodálatos dolog, mert a szívünkkel kell, hogy szeressünk és nem pedig a szemünkkel, mert csak így tapasztalhatjuk meg az igaz szerelmet. Néha
a tökéletlenség a leggyönyörűbb dolog a világon. És hogy miért? Mert így élhetjük át a legszebb pillanatokat, hisz senki sem tökéletes, de mindenkinek meg van a párja, aki tökéletesen illik hozzá!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése